Workshops

Urban Dans Workshop

Urban Dance Center heeft al op veel scholen workshops verzorgd. Dit kan eenmalig zijn of een lessenreeks. UDC heeft danslessen verzorgd voor o.a. Het X11 School voor Grafimedia, Het Christelijk Gymnasium te Utrecht, Amadeus Lyceum te Vleuten, De Utrechtse School en Het Cambium College te Zaltbommel.

Kinderfeestjes

Urban Dance Center maakt van jouw kinderfeestje een dansspektakel! Geef in een echte dansstudio jouw feestje en leer een toffe choreo op muziek door jou uitgekozen. Daarna word je mooi opgemaakt, krijg je een kostuum aan en geven jullie een show voor alle ouders.

Vrijgezellenfeestje

Even alle bruiloftstress loslaten en heerlijk dansen met jouw vriendinnengroep. Of leer een dans aan die opgevoerd kan worden tijdens de bruiloft (een flashmob of een dans waarin de bruid op het hoogtepunt haar boeket gooit). Voor een gezellig, swingend vrijgezellenfeest boek je een dansworkshop door Urban Dance Center!

Optredens

Urban Dance Center heeft een vaste crew van leerlingen die regelmatig optredens verzorgt in en rondom Utrecht. Heeft u een evenement of een festival waarvoor een u een spetterende dansact zoekt? Dan bent u bij Urban Dance Center aan ’t juiste adres.

Wil je meer informatie over bovenstaande activiteiten?
Stuur dan een mail naar: info@urbandancecenter.com