Over Urban Dance Center

DSC03871Urban Dance Center bezit alle kwaliteiten die voor een goede dansschool van belang zijn. De docenten die de danslessen verzorgen zijn allen experts binnen hun vakgebied. In de lessen kijken ze naar het individu en proberen zo het beste in ieder naar boven te halen. Er is daarom gekozen voor een maximum van 18 leerlingen per dansles, zo krijgt iedereen de benodigde aandacht.

Urban Dance Center wordt geleid door Robin Stevens. Naast Robin worden er ook lessen gegeven door Michelle Stolwijk, Fleur Bomelijn, Lotte Schouten, Ayaovi Kokousse en Tushar Changoer.

Sfeer

Sfeer binnen de dansles is zeer belangrijk. Naast een goede sfeer waarin de leerling zich kan ontwikkelen staan veiligheid en gezelligheid hoog in ’t vaandel. Bij Urban Dance Center kan en mag iedereen zichzelf zijn.

Dansgroepen

Danslessen zijn ingedeeld op leeftijd en niveau. Tijdens de les wordt de lat altijd net ietsje hoger gelegd om de leerlingen uit te dagen en naar een hoger niveau te tillen.

11079587_940082746011118_6781574095013077151_o
Eindvoorstelling

Voor iedereen die bij UDC komt dansen is er elk jaar de gelegenheid om tijdens een eindvoorstelling in de spotlight te staan en te laten zien wat hij of zij heeft geleerd. Tijdens de eindvoorstelling is iedereen welkom om te komen kijken. Daarnaast doet UDC mee aan enkele andere evenementen in en rondom Utrecht en kunnen leerlingen gevraagd worden voor extra optredens.