Docenten

IMG_0397

Robin Stevens
Robin studeerde aan de Fontys dansacademie te Tilburg. Vanaf haar elfde deed ze ervaring op in klassiek ballet, jazz dance, hiphop, streetdance, afro, tap en improvisatie.

Vanaf haar 14e geeft Robin dansles in verschillende stijlen, aan alle leeftijden, van kleuters tot en met volwassenen. Daarnaast heeft ze veel ervaring in het geven van workshops (ook in het buitenland; Frankrijk, Kenia en Marokko), het organiseren van kinderfeesten en het treffen van voorbereidingen voor groepen op allerlei optredens.

Robin werkte ook lange tijd voor De Dansopleiding waar ze het vak ‘lesgeven’ gaf en de stagecoördinatie op zich nam. In september 2009 startte ze haar eigen dansschool in Utrecht, Urban Dance Center. Sinds juli 2016 heeft zij ook de dansschool Dansclub Oost in Utrecht overgenomen. Een keer in de 1,5/twee jaar volgt Robin lessen bij Broadway Dance Center in New York om de trends op te pikken en inspiratie op te doen.

13590426_10157050201355654_6159810657062725386_nLotte Schouten
Lotte Schouten is een van de nieuwe docenten van UDC. Lotte is in 2012 afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in de richting Jazz/Urban uitvoerend. Lotte houdt ervan haar werk als uitvoerend danseres (So you think you can dance, Ladies of Soul, Circe du Soleil, Nike, Idols, etc.) te combineren met lesgeven. Door haar werk als uitvoerend danseres is Lotte constant up to date van de laatste trends uit de danswereld en zijn haar lessen veelzijdig en afwisselend. Ze zal je in de lessen kennis laten maken met verschillende choreo’s, van female hiphop tot popping.

Iedereen is welkom in haar lessen! Beginnende dansers leert ze met veel plezier de basis van verschillende dansstijlen, gevorderde dansers zullen worden uitgedaagd met pittige choreo’s. Wees welkom op de woensdagavond bij de energieke lessen van Lotte!

 

Michelle StolwijkMichelle Stolwijk
Michelle geeft sinds september 2015 de moderne lessen bij Urban Dance Center.
Michelle is afgestudeerd aan de Fontys Danscademie als docente dans en heeft daarnaast ook nog de Pabo gedaan. Ze heeft een enorme passie voor lesgeven en weet met haar enthousiasme alle leerlingen blij te maken. In de danslessen van Michelle werk je aan techniek en stijlgevoeligheid, maar kun je je ook helemaal laten gaan in haar prachtige choreografieën. De choreo’s die je in de lessen van Michelle aangeleerd krijgt zijn voornamelijk op eigentijdse urban muziek. Altijd al modern willen dansen? Aarzel niet en kom een proefles volgen!

Fleur BomelijnFleur Bomelijn
Fleur heeft het UDC-bloed in haar lijf. Ze is al jaren verbonden aan de dansschool en dan ook niet weg te denken uit het docententeam. Na de MBO urban opleiding in Utrecht succesvol te hebben afgerond studeert Fleur nu aan de Hogeschoool voor de Kunsten in Amsterdam. Fleur is een ervaren dansdocente en vindt het belangrijk dat haar leerlingen plezier hebben in de danslessen, maar zich ook ontwikkelen. Haar choreografieën zijn geaard, energiek en rauw. Dit jaar geeft Fleur les aan tieners, en volwassenen en verzorgt zij een Female Funk les. Wil jij uitgedaagd worden en iedere week een uur knallen? Kom dan meedansen op de donderdagavond!

Tushar Tushar Changoer
Na het succesvol overnemen van Robin’s lessen tijdens haar zwangerschapsverlof zal Tushar dit seizoen vast les gaan geven bij UDC. Tushar is 28 jaar en afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts: uitvoerend en docent dans.
Tushar geeft hiphop aan de advanced groepen en wedstrijdcrews. Afgelopen jaar is hij met Dejavu zelfs eerste geworden op het NK! In zijn lessen combineert hij fun en hard werken; alleen door uitdaging kun je groeien. Tushar vindt het leuk om verschillende stijlen samen te voegen in zijn choreografie. Wil jij verschillende stijlen leren, werken aan performance en een een flinke dosis humor in de les? Dan ben je bij Tushar aan het juiste adres!