Docenten

IMG_0397

Robin Stevens
Robin studeerde aan de Fontys dansacademie te Tilburg. Vanaf haar elfde deed ze ervaring op in klassiek ballet, jazz dance, hiphop, streetdance, afro, tap en improvisatie.

Vanaf haar 14e geeft Robin dansles in verschillende stijlen, aan alle leeftijden, van kleuters tot en met volwassenen. Daarnaast heeft ze veel ervaring in het geven van workshops (ook in het buitenland; Frankrijk, Kenia en Marokko), het organiseren van kinderfeesten en het treffen van voorbereidingen voor groepen op allerlei optredens.

Robin werkte ook lange tijd voor De Dansopleiding waar ze het vak ‘lesgeven’ gaf en de stagecoördinatie op zich nam. In september 2009 startte ze haar eigen dansschool in Utrecht, Urban Dance Center. Sinds juli 2016 heeft zij ook de dansschool Dansclub Oost in Utrecht overgenomen. Een keer in de 1,5/twee jaar volgt Robin lessen bij Broadway Dance Center in New York om de trends op te pikken en inspiratie op te doen.


Cher Dollekamp
Cher Dollekamp is de nieuwste aanwinst bij UDC! Vanaf september 2018 zal zij de lessen gaan verzorgen op woensdagavond. Haar stijlen zijn urban en dancehall. Nadat Cher haar dansopleiding in Arnhem heeft gevolgd heeft zij gewerkt als achtergronddanseres en als model voor Nike. Inmiddels heeft zij besloten zich te focussen op haar grootste passie: lesgeven. Naast een hele energieke les, vindt Cher het belangrijk dat haar leerlingen worden uitgedaagd, zichzelf durven zijn en dat kunnen uitstralen tijdens het dansen. Benieuwd naar de lessen van Cher? Kom dan meedansen op woensdagavond!

 

Michelle StolwijkMichelle Stolwijk
Michelle geeft sinds september 2015 de moderne lessen bij Urban Dance Center.
Michelle is afgestudeerd aan de Fontys Danscademie als docente dans en heeft daarnaast ook nog de Pabo gedaan. Ze heeft een enorme passie voor lesgeven en weet met haar enthousiasme alle leerlingen blij te maken. In de danslessen van Michelle werk je aan techniek en stijlgevoeligheid, maar kun je je ook helemaal laten gaan in haar prachtige choreografieën. De choreo’s die je in de lessen van Michelle aangeleerd krijgt zijn voornamelijk op eigentijdse urban muziek. Altijd al modern willen dansen? Aarzel niet en kom een proefles volgen!

Fleur BomelijnFleur Bomelijn
Fleur heeft het UDC-bloed in haar lijf. Ze is al jaren verbonden aan de dansschool en dan ook niet weg te denken uit het docententeam. Na de MBO urban opleiding in Utrecht succesvol te hebben afgerond studeert Fleur nu aan de Hogeschoool voor de Kunsten in Amsterdam. Fleur is een ervaren dansdocente en vindt het belangrijk dat haar leerlingen plezier hebben in de danslessen, maar zich ook ontwikkelen. Haar choreografieën zijn geaard, energiek en rauw. Dit jaar geeft Fleur les aan tieners, en volwassenen en verzorgt zij een Female Funk les. Wil jij uitgedaagd worden en iedere week een uur knallen? Kom dan meedansen op de donderdagavond!

Tushar Tushar Changoer
Na het succesvol overnemen van Robin’s lessen tijdens haar zwangerschapsverlof is Tushar nu een vaste docent binnen het docententeam van UDC. Tushar is 29 jaar en afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts: uitvoerend en docent dans.
Tushar geeft hiphop aan de advanced groepen en wedstrijdcrews. In zijn lessen combineert hij fun en hard werken; alleen door uitdaging kun je groeien. Tushar vindt het leuk om verschillende stijlen samen te voegen in zijn choreografie. Wil jij verschillende stijlen leren, werken aan performance en een een flinke dosis humor in de les? Dan ben je bij Tushar aan het juiste adres!