Open lesweek nr. 10 !

Na een hele warme zomer, met hopelijk veel ijsjes en cocktails is het tijd om weer eens in beweging te komen. De open lesweek staat voor de deur en wat hebben we er zin in! Jullie vaste UDC docenten Michelle, Fleur, Tushar en ik staan te trappelen om weer te gaan beginnen. En ook onze nieuwe docente Cher is er helemaal klaar voor.
Vanaf 27 augustus ben je welkom om weer verschillende lessen uit te proberen om zien wat jouw voorkeur heeft voor dit dansseizoen. Wordt het modern, dancehall, hiphop of female funk? Of ga je dit jaar zelfs meerdere lessen volgen? Uiteraard gaan er leerlingen reizen, trouwen, baby’s werpen of een carrière buiten Utrecht starten, dus er is plaats voor nieuwe members. Wie sleep jij mee?

Heb je nog vragen over de open lesweek of wil je meer informatie over de verschillende lessen? Stuur gerust een mailtje. Ondertussen maken wij ons klaar voor het TIENDE seizoen van Urban Dance Center!
Geniet nog van de laatste 1,5 week vakantie en we zien je graag vanaf 27 augustus.

Liefs,
Robin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *