Waarom dansen bij Urban Dance Center?

Simpel antwoord: Urban Dance Center is de leukste dansschool van Utrecht! Oke, oke, maar waarom dan eigenlijk?

  • Sfeer staat bij ons op één.

Tijdens een dansles is het belangrijk dat je je veilig voelt. Alleen dan kun je heerlijk genieten van je dansles en er helemaal voor gaan. Wie of wat je ook bent, bij UDC is iedereen welkom en mag je jezelf zijn!

  • Vaste groepen

Er zijn een hoop dansscholen die werken met een strippenkaart. Bij UDC vinden we het belangrijk dat jij de docent leert kennen en de docent jou. Daarbij dans je iedere week met een vaste groep. Dit resulteert in een fijne sfeer (zie punt 1) en hebben we al heel wat vriendschappen zien ontstaan bij UDC.

Ook zorgt dit ervoor dat je niet ineens met 30 mensen in een les staat. Per groep hebben we een limiet, zodat iedereen voldoende ruimte heeft en aandacht krijgt tijdens de les.

  • Kwaliteit

Een goede dansles kan alleen gegeven worden door een goede docent. UDC werkt alleen met de beste docenten. Uiteraard kunnen zij fantastisch goed dansen, maar bij UDC vinden we het belangrijk dat de docent er niet is om een ‘show’ te geven. Een goede docent kijkt naar zijn leerlingen, creëert sfeer en zorgt dat de groep ook groeit in hun danskwaliteiten. Lees meer over de achtergrond van onze docenten onder het kopje “docenten”

  • Verschillende stijlen en niveau’s

Welke stijl je ook leuk vindt, of je nou al heel je leven danst of pas net begint… Bij UDC hebben we voor ieder niveau een passende dansles. Verder hebben we een variërend aanbod; van hiphop, tot female, tot afro, tot modern. Voor ieder wat wils 😉

  • Studenten

Nieuw in Utrecht? Leer mensen kennen door te komen dansen bij UDC! Daarnaast hebben we een speciaal studententarief. (en ook voor niet-studenten vragen we niet de hoofdprijs 😉 )

  • Voorstelling

Ieder jaar hebben we met z’n allen een voorstelling in Theater de Kom in Nieuwegein. Een mooie gelegenheid om te shinen op het podium en al je fans uit te nodigen.

  • Proefles

Een proefles kost slechts 5 euro. Twijfel dus niet langer en kom een keertje dansen bij UDC! Je bent van harte welkom!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *