Never miss a chance to dance

It’s been too long…
Je zult maar zwanger worden, van een tweeling en een keizersnede krijgen. Dan kun je dus heel lang niet dansen. Vooral als het herstel niet voorspoedig wil gaan. Nog nooit in mijn leven heb ik zo lang niet gedanst. Ik kan jullie vertellen; dansen is belangrijk voor je. Goed voor je. Dansen is eigenlijk net zo belangrijk als zuurstof. Je hebt het nodig!
En nu is het bijna zover, het nieuwe UDC seizoen. Voor alle leerlingen lijkt het misschien of ik heel lang weggeweest ben. Ik kan jullie vertellen, dat viel best mee. Ik heb me twee weken écht niet bemoeid met de dansschool en verder heb ik alles in de gaten gehouden 😉

99ffe6fbb9051ef967d94b2ab4e86190

Het nieuwe seizoen belooft in ieder geval te gek te worden! De meeste van jouw vertrouwde docenten staan weer op het rooster en we hebben er twee hele leuke mannen aan toegevoegd. Mannen?! Jazeker, MANNEN. Tushar zal op dinsdag hiphoplessen geven en Ayaovi – wel bekend van de te gekke workshop die hij in mei gaf – komt ook vast lesgeven.
Ik zelf moet nog even rustig opbouwen. Dat betekent dat ik begin met kleuterlessen (bij mijn andere dansschool) en een kinderles op vrijdag. Na de kerst zal ik meer lessen geven (op de vrijdagavond) en natuurlijk word ik straks de vaste invaller wanneer een van de docenten een keertje niet kan.
Lesje geduld…zullen we maar zeggen. Het belangrijkste is, ik mag weer dansen! En jullie ook! Want of je nu 6 maanden niet danst, of een zomervakantie lang….het is allebei niet goed voor je. Dansen maakt happy. Ik ga er vanuit dat ik jullie allemaal weer zie vanaf 28 augustus. Tijdens de open lesweek kun je zoveel lessen proberen als je wil. Ik ben er klaar voor! Jullie ook?! LET’S DANCE 😀

Veel liefs, Robin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *