Eerste plaats voor Urban Dance Center bij NK Shell We Dance!

Weer een beker erbij voor de prijzenkast! En niet zomaar een beker, maar de grootste die er te winnen viel op 28 mei bij het NK van Shell We Dance. De eerste plaats in de gevorderde categorie 18+ werd behaald door Deja-Vu. Iets om extra trots op te zijn, aangezien er maar weinig tijd was om te trainen met nieuwe docent Tushar (ivm het zwangerschapsverlof van Robin) Petje af voor zowel de docent als de crew: hard work pays off!

18740697_1695995060430416_5082846721036881883_n

Komend seizoen gaan alle drie de crews weer enorm hard aan de bak, zodat ze volgend jaar hopelijk allemaal mogen strijden (en een top 3 plek mogen behalen) op het NK. Maar eerst nog een paar weekjes genieten van de laatste danslessen tot de zomervakantie.
Achter de schermen wordt er hard gepuzzeld om het nieuwe rooster rond te krijgen. Wanneer deze af is en online staat ontvangen alle leerlingen een mail, zodat je alvast kunt kijken welke les je volgend jaar wil gaan volgen.

Heb jij ambities om volgend jaar – naast een reguliere les – ook bij Legacy, New Formation of Deja-Vu te gaan dansen? Laat dat dan alvast weten via info@urbandancecenter.com
Nog een paar weekjes knallen tot de zomervakantie en hou de site in de gaten voor het nieuwe lesrooster!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *