Terugblik…seizoen 2015/2016

Urban Dance 2016-169Het seizoen zit erop…Het is voorbij gevlogen!

Wat was het een fijn dansjaar! De zomer staat nu voor de deur en iedereen is toe aan een break. Lekker bijkomen, uitrusten en de meeste mensen gaan lekker ergens cocktails drinken onder een palmboom (ik wel iig 😉 )

Niets is fijner dan aan het eind van het jaar even terug te blikken op alle mooie en leuke dingen die er gebeurd zijn. Het jaar begon al fantastisch met een bomvolle eerste, open lesweek, waarbij de energie ervan af spatte! Heerlijk om er met z’n allen weer tegenaan te gaan en het bleek meteen een groot succes om Fleur en Michelle toe te voegen aan het lesrooster. De maandagavond zat na de open lesweek direct vol!

In de herfstvakantie had UDC een mega toffe klus op de planning; namelijk een week lang optredens en workshops verzorgen in de Jaarbeurs tijdens LEGOworld. Dit evenement trok meer dan 100 duizend bezoekers en het was zo gaaf om hier een bijdrage aan te mogen leveren! Iets minder ‘urban’ dan je gLEGOewend bent van UDC (veel roze, bloementjes, hartjes en hoog BFF gehalte) maar het was een enorm succes.

Niet lang daarna kwam Sinterklaas aan in Utrecht en hebben dansende bouwvakkers hem verwelkomd aan de Weerdsluis. Weer eens iets anders dan dansende pieten 😉

 

 

 

In januari hebben zijn we het jaar goed gestart met een workshopmiddag met twee toffe gastdocenten. Gino Jagessar (van Avant Garde) kwam House geven en Avalon Brown verzorgde een afro workshop. Dezelfde energie van de open lesweek kwam weer bovendrijven. Heerlijk om een studio vol te hebben met allemaal mensen met dezelfde passie!

workshop 3

workshop 2

 

Daarnaast begon ook het wedstrijd seizoen en hebben onze 3 wedstrijdteams weer aardig wat bekers binnen gesleept tijdens de wedstrijden van Shell We Dance! Locomotion werd zelfs derde bij het NK!

 

Vanaf januari zijn we DSCN1310in alle lessen ook hard aan de slag gegaan met alle groepen voor onze theatervoorstelling in de Kom. Geïnspireerd door Orange is the new black was het thema dit jaar ‘Urban Inmates’. Met dit thema konden we een spannend verhaal neerzetten en alle kanten op qua choreo’s. Een enorme verrassing was de bizar snelle kaartverkoop, binnen 7 uur waren alle kaarten uitverkocht! Dat zorgde natuurlijk voor een extra boost om een knallende show neer te zetten, alle leerlingen hebben ‘m gerockt!

 

Na de voorstelling hebben we natuurlijk nog lekker doorgedanst en nu…staat de zomervakantie voor de deur. Dat voelt toch altijd wel even ‘leeg’ maar is ook nodig,  iedereen weer even opladen je weer verheugen op het nieuwe seizoen.

Urban Dance 2016-27In het nieuwe seizoen staan er best veel veranderingen te gebeuren… Zo ga ik zelf wat minder lesgeven, omdat ik volgend jaar ook de leiding heb over Dansclub Oost (een kinderdansschool in Utrecht Oost) Dat betekent dat er 2 nieuwe docenten bij komen en ik kan je vertellen…dat zijn niet de minste 😉 Binnenkort zal ik ze hier even aan jullie introduceren.

Ik wens iedereen een heerlijke zomer toe! En zet ‘m nu alvast groot in je agenda: vanaf 29 augustus starten we weer met een open lesweek! XOXO
Urban Dance 2016-9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *