Winactie! Prison Island!

Zoals ieder jaar heeft UDC een leerlingenvoorstelling in Theater De Kom in Nieuwegein. Dit jaar is deze op 28 mei, dus het aftellen is begonnen… Aanstaande maandag start de kaartverkoop! De voorstelling zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder een aantal fijne sponsors. Gelukkig hebben we ook dit jaar weer een aantal sponsors gevonden die ons helpen om de show tot een nόg groter succes te maken. We zijn er trots op dat we dit jaar een supertoffe, gesponsorde winactie hebben tijdens de show. En… hij past ook nog eens perfect in het thema!

De Kartfabrique is een populaire plek in Utrecht waar mensen zich vol enthousiasme kunnen uitleven tijdens een potje karten of lasergamen. Sinds deze winter hebben ze er nog een uitdagende activiteit bij: Prison Island. Duidelijk passend bij het thema, maar wat is het eigenlijk?

Prison Island is een mix tussen Fprison island 1ord Boyard en Escape Room. Het is een cellencomplex met maar liefst 24 cellen. In elke cel moet een fysieke, technische of tactische opdracht worden gedaan. Met een team van 3 tot 5 personen moet je in elke cel eerst het doel proberen te ontdekken en daarna de opdracht samen oplossen. Per cel kun je daarmee een bepaald aantal punten verdienen.

 

Lukt het jullie om binnen de speeltijd genoeg punten te verzamelen en uit het cellencomplex te ontsnappen?

Ja, je raadt het al… We gaan kaarten weggeven voor deze spannende activiteit! Tijdens de show maakt iedereen in het publiek maar liefst 3 keer kans om 3 vrijkaarten te winnen! Je hoeft daarvoor niks te doen, behalve naar de show te komen kijken.

Dubbel spannend en dubbel winnen dus: Een prison island 2supergave, gevarieerde en spannende dansshow EN kans op gratis kaarten voor Prison Island. Mis het niet!

Kijk voor meer informatie op http://www.kartfabrique.nl

 

 

Kaarten voor de voorstelling zijn vanaf maandag 25 april vanaf 14u te koop via www.dekom.nl

logo_illus_red_low

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *