Vollers 386

 

Vollres 386 - 3

Een perfecte dag ziet er volgens mij als volgt uit: dansen (what else? Van dansen word je blij!), shoppen (en dan ’t liefst in onze prachtige stad, Utrecht) en wijn (rood, haha, of rosé als je op het terras kunt zitten) Het leukste aan shoppen is wanneer je winkeltjes ontdekt die
nét even anders zijn dan de standaard ketens die we allemaal kennen. Vollers 386 is zo’n winkel. In deze nieuwe winkel vind je een breed assortiment met de meest prachtige spullen. Je kunt er terecht voor leuke woonaccessoires, mooie sieraden, originele cadeautjes en prachtige kleding. Vollers 386 zit bij de Twijnstraat, een stukje Utrecht waar je niet perse langs komt wanneer je in de binnenstad van Utrecht bent, maar zo’n leuk stukje…zonde om over te slaan tijdens een dagje shoppen!

Vollres 386 - 2Vollers 386 - 4

Wat het eerste opvalt wanneer je de winkel binnen gaat, is de leuke inrichting. Waar je ook kijkt, overal staan de meest leuke spulletjes waarvan je denkt ‘die wil ik!’  De winkel wordt gerund door Janet, een ontzettend lieve vrouw die over ieder product iets moois kan vertellen: waar komt het vandaan, hoe is het gemaakt, etc. Voor welke gelegenheid je ook een cadeautje zoekt, hier slaag je sowieso en Janet vertelt je het verhaal bij het cadeautje, wat het -naar mijn mening- nog leuker maakt om het te geven. Janet geeft daarnaast ook ontzettend goed stijladvies.

Vollers 386 - 6Sophie en ik hebben alvast wat verschillende lentesetjes aan gedaan. We hebben tenslotte de winter achter ons gelaten en het is tijd om de garderobe aan te vullen met nieuwe, hippe items. Bij Vollers kun je onder andere de volgende merken kopen: By Bar, Zusss, Anna + Nina, Mos Mosh, Second Female,YaYa en Via Vai Shoes. Daarnaast kun je je outfit compleet afmaken: ook de schoenen die we dragen op de foto’s zijn te koop en je shopt er tassen, sieraden en zonnebrillen! Yeah! Tijdens het passen werden we zo blij! We hebben geloof ik wel vijf keer geroepen: ‘aaah, zin in vakantie!’ De tijd vloog voorbij en op een gegeven moment moesten we het toch echt gaan afronden. Uiteraard konden we het niet laten om zelf ook nog wat leuke cadeautjes te scoren.

Het mag duidelijk zijn: deze winkel is het waard om snel langs te gaan tijdens een middagje shoppen!Ik had er nog veel langer kunnen rondsnuffelen en kleding kunnen passen, maar er moest ook nog gedanst worden, dus namen we afscheid van Janet. Na twee fijne danslessen konden de voetjes omhoog en kreeg ik van manlief een glaasje rood, *zucht* Perfect Day 😉

Vollers 386 - 5  Vollers 386 - 9  Vollers 386 - 7

Ps. Hou onze Facebookpagina goed in de gaten, zeer binnenkort mogen wij namelijk een cadeaubon van Vollers 386 verloten!

Vollers 386 - 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *